BODÓ KFT - Pápa (Árnyékolástechnika, Nyílászárók, Garázskapuk, Szúnyoghálók) Magyar
English
Deutsche

Hívjon minket!
Árnyékolástechnika: +36 30 1783 113
Ablakok: +36 30 2898 254

Egyes termékek 50% kedvezménnyel!!

FRISS HÍREINK

2018.09.06. Adatfrissítés

2017.07.06
. KLING & CAME
2016.08.10. Felkerült szórólapunk!
2013.09.02. Felkerült Szeptemberi szórólapunk!
2012.09.01. Felkerült új szórólapunk!
2011.09.09. Felkerült Októberi szórólapunk!

2011.03.22. én elindúlt új honlapunk! Mindenkit szeretettel köszöntünk!


Az UVstabilizált, impregnált egyszínű vagy mintás ponyvából készített csuklókaros napellenzők nemcsak a napsütés és a szemerkélő eső elleni védelmet biztosítják, hanem egyénivé varázsolják a környezetet harmonikusan illeszkedő vagy azzal rafináltan ütköző színűkkel. Ezért kínálunk 150 féle ponyvát. A napellenző szerkezete alapáron fehér, de igény szerint változtatható. Valamennyi típushoz ajánlunk alumínium védőtetőt, amely védelmet nyújt a feltekert ponyvának. A csuklókaros napellenzőcsalád szerkezeti felépítése egyazon építőszekrény elven alapul, különbséget a karprofilok vastagságában ill. a billentőszerkezet összetettségében találunk.

Kisméretű erkélyekre, teraszokra a COMFORT típusú könnyű csuklókaros napellenzőt ajánljuk. Helyigénye mindössze 20 cm (maximális felület: 6,75 négyzetméter, maximális szélesség: 4,5 m, maximális karkinyúlás: 1,5 m).


A napellenzők nem igényelnek különösebb karbantarást, egyszerűen tisztíthatók kerti locsolótömlővel. Rendeltetésszerű használat mellett 2 év garanciát nyújtunk. Viharos széllökések, zivatar esetén a napellenzőt feltétlenül be kell tekerni, különben károsodhat. E probléma elkerülhető elero szél- és fényérzékelő használatával. Az átnedvesedett ponyvát a lehető legrövidebb időn belül kitekert állapotban meg kell szárítani!
[ Visszalépés ]


Az árnyékolástechnikáról általában

A modern árnyékolástechnika Magyarországon az 1970-es években jelent meg, ekkor kezdték alkalmazni újra a redőnyöket, szerelték fel az első napellenzőket. Igazi fellendülést a '90-es évek hoztak, mikor is több kényszervállalkozó kezdett el „reluxával" foglalkozni.

Mára komoly vállalkozásokat építenek erre a területre, szinte minden igényt képesek kielégíteni az egyszerű szalagfüggönytől a milliós napellenzőkig. Nem véletlenül fejlődik dinamikusan a piac, hiszen komfortérzetünket jelentős mértékben fokozza a jól megtervezett, igényesen kivitelezett árnyékolás.

Egy megfelelően szigetelt és árnyékolt épület akár 4-6 fokkal hűvösebb, mint a külső környezet. Érdemes megfontolnunk azt is, hogy a légkondicionálást kombináljuk árnyékolástechnikai módszerekkel, ugyanis egy átlagos lakóház esetén akár 30% hűtőteljesítményt is megspórolhatunk.
Ez azt jelenti például, hogy 3 légkondicionáló berendezés helyett csak kettőt kell vennünk, vagy ugyan az a berendezés 9 óra helyett csak 6 órát fog üzemelni, így megnöveltük várható élettartamát és tekintélyes mennyiségű energiát is megtakarítottunk.
Ön a(z) 310993. látogatója lapunknak
By GyGaTech (C)2010 (By G' V1.05)