BODÓ KFT - Pápa (Árnyékolástechnika, Nyílászárók, Garázskapuk, Szúnyoghálók) Magyar
English
Deutsche

Hívjon minket!
Árnyékolástechnika: +36 30 1783 113
Ablakok: +36 30 2898 254

Egyes termékek 50% kedvezménnyel!!

FRISS HÍREINK

2018.09.06. Adatfrissítés

2017.07.06
. KLING & CAME
2016.08.10. Felkerült szórólapunk!
2013.09.02. Felkerült Szeptemberi szórólapunk!
2012.09.01. Felkerült új szórólapunk!
2011.09.09. Felkerült Októberi szórólapunk!

2011.03.22. én elindúlt új honlapunk! Mindenkit szeretettel köszöntünk!
 


Szúnyoghálóink megakadályozzák a repülő rovarok bejutását az épületbe, ugyanakkor a szellőztetést és a zavartalan közlekedést is lehetővé teszik. Az Ön igényeinek és a műszaki lehetőségnek a figyelembe vételével fix és mozgatható kivitelben készítjük termékeinket.
A mozgatható szúnyoghálókat rugós működtetésű, alumínium védőtokos illetve toló-keretes kivitelben készítjük. A felső tokból lehúzható változat alul beakasztható, míg az ajtónyílás oldalán elhelyezett védőtokos háló mágneses rögzítésű. Fix szúnyoghálóknál alumínium illetve műanyag keretbe rögzítjük az üvegszál szövetet. Az alumínium keretes megoldásoknál a nyílászáró színéhez igazodva a RAL színskála színeiben tudjuk színezni a keretet és a tokot, így a szúnyogháló szinte láthatatlanná válik a nyíláson.
A szúnyogháló anyaga minden esetben tartós, időjárás-álló üvegszál-szövet. Nagyszerűen ellenáll a szélsőséges időjárási tényezőknek (extrém hideg-meleg), nem lesz "rideg", nem törik, átlátszósága is kiváló.


A szúnyoghálók ma már szinte nélkülözhetetlen tartozékai minden lakásnak, nyaralónak. Beépítésük esetén meleg napokon is szabadon áramolhat a friss levegő az ablakokon, ajtókon át, mivel kizárják a pihenést, munkát akadályozó és az éjszaka nyugalmát megzavaró rovarokat. Szinte bármilyen nyílászáróra, sőt tetőtéri ablakokra is tudunk ajánlani minden igényt kielégítő, műanyagbevonatú, extrudált alumíniumprofilokból készített fix keretes vagy védőtokból ki- illetve lehúzható, azaz mozgatható szúnyoghálót. Továbbá választható a hagyományos ajtókhoz hasonló zsanéros, nyílószárnyú változat, de kínálunk redőnyökkel egybeépítettet is, un. KOMPAKT típust.

Valamennyi szúnyogháló szürke színű, sűrű szövésű üvegszálból gyártott szitaszövet, amely a levegőt és a fényt átereszti, de a rovarok átjutását megakadályozza. Az alumíniumprofil felületkezelés révén alkalmazkodhat a nyílászáró színéhez.


FIX keretes
szúnyogháló a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a rovarok elleni védekezésben. A hagyományos formák mellett derékszögű, háromszög vagy trapéz alakú, sőt boltíves keretek is készíthetők.


FIX-AB
típusú keretes ablakbarát szúnyogháló acél elfordítható záróelemekkel belülről rögzíthető az ablaktok külső peremére. Csak vízvető nélküli, Standard (négyszögletes), legalább 5 mm peremvastagságú műanyag ablakszárnyra építhető be.


KITTI-K
típusú szúnyogháló kiemelt lefutókkal elsősorban ablakra, ritkább esetben ajtóra szerelhető. Egy oldalról működtethető, általában belülről. Működtetéskor a zsinóros lehúzó és a fogantyúk segítségével húzzuk le a hálót, majd a kampós záróprofilba akasztjuk a szintén kampós hálóakasztót. A 41 mm szélességű kiemelt lefutók elegendő helyet biztosítanak külső vízvetők esetén is az akadálymentes mozgatáshoz. A kíméletes működtetést a rugós egységbe épített, rejtett viszkoelasztikus fék biztosítja.Maximális méret: 120 x 240 cm vagy 160 x 160 cm.


KITTI-R
típus rugós működtetéssel a legsokoldalúbban használható védőtokos szúnyogháló. A 22 mm vastagságú normál lefutókkal kívülre-belülre egyaránt közvetlenül felszerelhető a termék, bármelyik oldalról működtethető. A hálóakasztó működtetéséhez nincs szükség fogantyúra, így azok nem akadnak be a vízvetőbe. A hálóakasztó zsinórral lehúzható, majd az oldalán lévő horonyba kapaszkodva illetve felső peremével az alsó állásba nyomható, azaz egyszerű kézmozdulattal nyítható-zárható.


MAGNET-N
típusú szúnyoghálónak minimális a helyigénye. Amennyiben a fogantyúk mozgását semmi sem akadályozza - sem vízvető, sem az erkélyajtó alakja -, úgy az ajtó tokjára közvetlenül felszerelhető 22 mm normál lefutókkal. Kétszárnyú kivitelnél (maximális méret: 180 x 240 vm vagy 240 x 220 cm) az egyik szárny a kívánt helyen rugós reteszekkel alul-felül rögzíthető, majd a mágnesek egymáshoz rögzítik a hálóakasztókat. Működtetéskor a védőtokból oldalirányban kihúzzuk a hálóakasztóval a szitaszövetet a fogantyú segítségével a mágneses fogadóprofilig vagy a másik hálóakasztóig, ahol azok összezárnak.


ZENIT
típusú zsanéros, nyílószárnyú, mágneses rögzítésű szúnyogháló olyan, mint egy hagyományos ajtó. Nyitás után a felső és alsó rugós sarokpánt automatikusan zárt helyzetbe húzza be az ajtót. Maximális mérete: 90 x 240 cm vagy 180 x 210 cm. Tavasszal célszerű a szúnyoghálók csavarkötéseit átvizsgálni, hogy nem lazultak e meg az előző évi használat során. A szitaszövet átvizsgálása, az alumíniumprofilok letörlése mellett ajánlatos a keféket és a lefutókat porszívóval kitisztítani.


Rendeltetésszerű használat mellett keletkező esetleges hibákat a Rollstar Kft 12 hónapon belül díjmentesen kijavítja.

Ön a(z) 323485. látogatója lapunknak
By GyGaTech (C)2010 (By G' V1.05)