BODÓ KFT - Pápa (Árnyékolástechnika, Nyílászárók, Garázskapuk, Szúnyoghálók) Magyar
English
Deutsche

Hívjon minket!
Árnyékolástechnika: +36 30 1783 113
Ablakok: +36 30 2898 254

Egyes termékek 50% kedvezménnyel!!

FRISS HÍREINK

2018.09.06. Adatfrissítés

2017.07.06
. KLING & CAME
2016.08.10. Felkerült szórólapunk!
2013.09.02. Felkerült Szeptemberi szórólapunk!
2012.09.01. Felkerült új szórólapunk!
2011.09.09. Felkerült Októberi szórólapunk!

2011.03.22. én elindúlt új honlapunk! Mindenkit szeretettel köszöntünk!
A lakosság körében leginkább elterjedt árnyékolási megoldás. Anyagát és színét tekintve is nagy választási lehetőséget kínál.
Anyagát tekintve:

- Műanyag
Rendkívül praktikus, kész házakra is felszerelhető a külső tokos rendszerű műanyagredőny. Árát tekintve a legkedvezőbb megoldás lakásunk, házunk külső árnyékolására. A lamellákat (léceket) tekintve 15 színből választhatunk, a keret (szerkezet) fehér és barna lehet. Egyéb szín-igény esetén alumíniummal lefutóval kombinált műanyagredőny lehet a megoldás. Jó hőszigetelő és akár teljesen árnyékol. A rovarok ellen védekezhetünk tokba épített (kombi) szúnyoghálóval. Ma már megoldható a műanyagredőnyök motorizációja is, még nagyobb kényelmet biztosítva ezzel használóinak.

- Alumínium
Ma már magas hőszigetelő képességgel rendelkezik, köszönhetően a habbal töltött technológiának. Fokozottan biztonságos, hiszen alaptartozéka a feltolásgátló féder. Színválasztéka széles, a léceknél sok színből választhatunk, amelyekhez szinterezéssel harmonizáló keretszínt biztosítunk. Ma már lehetőség van a műanyag ablakoknál már jól bevált RENOLIT fóliával borított keretre is, 10 faeres fólia áll rendelkezésünkre. Alumínium redőnyök esetén is választhatjuk a vakolható kivitelt, ezáltal kívülről nem látszik a redőnytok, esztétikusabb lesz általa a homlokzat.

- Maxi léc
Ha régi faredőnyünk szerkezetét szeretnénk megtartani, de a léceket modernebb műanyagra cserélnénk, jó választás a maxi redőnyléc, melynek hasznos szélessége 55 mm. 8 színből áll választékunk, ezek között két faeres szín is található.

- Exte ráépíthető redőnyrendszer
Kényelmes és praktikus megoldás. Előnye a külsőtokos redőnyökkel szemben, hogy itt a beépítés a nyílászáróval együtt történik. Így időt és pénzt takaríthatunk meg, hiszen nem kell a kivitelezőknek és a szakembereknek egymásra várni. Az Exte típusú rendszer mellett szól még, hogy esztétikus megoldás és rendkívül jó szigetelést biztosít, valamint, mivel a redőnytok a nyílászáró tetejére kerül, így teljes egészében megmarad a látófelületünk. Külső, illetve belső vakolóélekkel a tok akár 38 cm mélységű is lehet. Műanyag és alumínium lécekkel, valamint beépített rolós szúnyoghálóval is kivitelezhető. A lefutó műanyagból vagy alumíniumból kérhető. A tok és a nyílászáró közé egy speciális illesztő sín kerül, amely megfelel az összes ismert gyártó nyílászáróihoz.
Ön a(z) 323529. látogatója lapunknak
By GyGaTech (C)2010 (By G' V1.05)